Blog

Benieuwd wat we bij BigSpark zoal doen, welke ontwikkelingen spelen en hoe we onze successen vieren? Lees hieronder onze laatste nieuwsberichten en kom alles over het bedrijf te weten.

Actueel
Door Thomas Haenen op

Google I/O 2019 samengevat: 4 belangrijke lessen voor BigSpark

Google I/O is dé belangrijkste ontwikkelaarsconferentie van het jaar. Met tal van nieuwe producten heeft Google een ongekend grote impact op hoe we met z’n allen onze smartphones, gadgets en zelfs het hele internet gebruiken. Ook voor BigSpark waren er dit jaar weer tal van belangrijke ontwikkelingen.

Lees verder
Actueel
Door Lars Paymans op

Keurmerk voor Refurbished gelanceerd (+ ook in onze prijsvergelijkers)

De komst van het Keurmerk Refurbished moet consumenten duidelijker maken wat ze in huis halen en hen de zekerheid geven dat hun refurbished iPhone van hoogstaande kwaliteit is. Het keurmerk moet voor meer vertrouwen zorgen. Dat laatste ontbrak, zo bleek uit ons grote refurbished consumentenonderzoek het afgelopen jaar.

Lees verder
Actueel
Door Wouter Nijsen op

BigSpark op MWC 2018: de belangrijkste ontwikkelingen

Natuurlijk was BigSpark aanwezig bij het Mobile World Congress, dat jaarlijks in Barcelona plaatsvindt. Op deze telecombeurs presenteren fabrikanten niet alleen hun nieuwste smartphones, maar zien we ook de trends voor de komende tijd. Tijd voor een overzicht.

Lees verder
Aankondigingen
Door Thomas Haenen op

BigSpark ontwikkelt unieke vergelijker met combivoordeel vergelijking

Nederlandse providers zetten consumenten massaal aan tot het bundelen van hun vaste en mobiele diensten. In ruil daarvoor ontvangen ze wisselende voordelen zoals maandelijkse kortingen, grotere databundels of extra tv-zenders. Ruim 90 procent van alle Nederlanders komt inmiddels in aanmerking voor dit soort voordelen. Het onderling vergelijken van abonnementen is echter complexer dan ooit.

Lees verder