Blog

Benieuwd wat we bij BigSpark zoal doen, welke ontwikkelingen spelen en hoe we onze successen vieren? Lees hieronder onze laatste nieuwsberichten en kom alles over het bedrijf te weten.

Actueel
Door Iris Bouwmeester op

Een kijkje achter de schermen: de Samsung Galaxy S23 launch

In de maanden februari en maart gebeurt er veel in de wereld van Android. Zo presenteren veel Android-fabrikanten de nieuwste smartphone. De belangrijkste lancering voor Android Planet is het vlaggenschip van Samsung in de Galaxy S-lijn. Tijdens het Galaxy Unpacked-evenement op 1 februari werd de nieuwe Galaxy S23-serie gepresenteerd. De serie bestaat uit drie nieuwe […]

Lees verder
Aankondigingen
Door Annet van Osch op

BigSpark geeft gas in private lease met prijsvergelijker: LieverPrivateLease.nl

Internetuitgever BigSpark stapt in de groeiende markt van private lease-auto’s. De Nijmeegse internetuitgever gebruikt hiervoor de vertrouwde vergelijkings software van de prijsvergelijkers voor smartphones en telefoonabonnementen. Vertrouwde software De software die alle prijzen van smartphones en abonnementen op internet vergelijkt om zo de consument te helpen kiezen, dient als basis voor de private lease vergelijker. […]

Lees verder
Aankondigingen
Door Wouter Nijsen op

BigSpark overgenomen door Shatho Beheer

BigSpark is overgenomen door Shatho Beheer uit Rotterdam, dat maken de bedrijven vandaag bekend. Shatho Beheer, oa. eigenaar van F&L Media met magazinetitels in tech en automotive, neemt 100% van de aandelen over van eigenaar Peter Geurts.

Lees verder
Actueel
Door Michiel de Wit op

PHPBenelux 2020: een impressie van ons team

Achter de schermen gebeurt er bij BigSpark van alles. Met ons technische team werken we doorlopend aan allerhande verbeteringen. Om inspiratie op te doen is een deel van dat team onlangs naar een belangrijke conferentie in Antwerpen geweest: PHPBenelux 2020.

Lees verder
Actueel
Door Iris Bouwmeester op

Doe mee aan ons refurbished smartphone consumentenonderzoek

Net zoals vorig jaar doet BigSpark weer onderzoek naar refurbished smartphones. Een onderdeel is een consumentenonderzoek in de vorm van een enquête. We gebruiken deze informatie om ‘de Grote Refurbished Barometer 2020’ te publiceren, de opvolger van ‘de Grote Refurbished Barometer‘ van vorig jaar.

Lees verder
Actueel
Door Thomas Haenen op

Google I/O 2019 samengevat: 4 belangrijke lessen voor BigSpark

Google I/O is dé belangrijkste ontwikkelaarsconferentie van het jaar. Met tal van nieuwe producten heeft Google een ongekend grote impact op hoe we met z’n allen onze smartphones, gadgets en zelfs het hele internet gebruiken. Ook voor BigSpark waren er dit jaar weer tal van belangrijke ontwikkelingen.

Lees verder
Actueel
Door Lars Paymans op

Keurmerk voor Refurbished gelanceerd (+ ook in onze prijsvergelijkers)

De komst van het Keurmerk Refurbished moet consumenten duidelijker maken wat ze in huis halen en hen de zekerheid geven dat hun refurbished iPhone van hoogstaande kwaliteit is. Het keurmerk moet voor meer vertrouwen zorgen. Dat laatste ontbrak, zo bleek uit ons grote refurbished consumentenonderzoek het afgelopen jaar.

Lees verder