In de media

Ons team met tech-experts staan klaar voor journalisten die op zoek zijn naar informatie of naar deskundigen die tekst en uitleg kunnen geven bij de actualiteit (neem hiervoor contact op).

Met grote regelmaat levert dit interessante publicaties op in diverse media. Hieronder tref je een beknopt overzicht hiervan aan.

BigSpark in de media

Februari, 2017

Hardwaremaker Asus besloot in 2017 actief te worden op de mobiele markt in Nederland. Met unieke inzichten uit onze prijsvergelijker ontdekten we dit ruim vóór het nieuws officieel werd.

Juli, 2016

iPhoned nam plaats aan tafel bij RTL Z Today om de kwartaalcijfers van Apple en de gevolgen ervan te voorspellen. Thomas keek terug en blikte vooruit naar de toekomst van Apple.

Juli, 2016

De hype rondom Pokémon GO was ongekend groot. Thomas werd geïnterviewd door BNR nieuwsradio om het succes te verklaren. Het gesprek is hier terug te luisteren.

Juni, 2016

Het concept van de iPhone 7 dat iPhoned ontwierp, ging de hele wereld over. De renders kwamen onder meer op het prominente Amerikaanse MacRumors terecht.

Januari, 2016

Huawei brengt in april een midrange-telefoon met 4g en een metalen behuizing uit in Nederland. Een mooie scoop die werd behaald dankzij de productvergelijker van BigSpark.

Januari, 2016

De datingapp Happn heeft 220.000 gebruikers in Nederland, zo lieten de makers van de applicatie weten aan iPhoned. Ook Telegraaf wijdde er een bericht aan.

Januari, 2016

Kun jij het verschil zien tussen een echt briefje en een vals biljet? Android Planet testte de app van De Nederlandsche Bank en deelde zijn bevindingen met onder meer Radar.

April, 2015

De introductie van de Apple Watch werd breed uitgemeten, ook in Nederland. Check het fragment waarin iPhoned vertelt over de nieuwe gadget in RTL Nieuws.

December, 2014

Android Planet heeft de primeur met de eerste Nederlandstalige Google Glass-review. De bijbehorende video ging heel Nederland door.

Mei, 2014

Dat de Nationale Politie de Samsung Galaxy S5 als nieuwe diensttelefoon ging gebruiken, wist Android Planet al vóór de officiële aankondiging.

September, 2014

Android Planet berichtte als eerste over de populariteit van Popcorn Time in Nederland. Daniël vertelt er alles over in dit fragment op RTL.

Augustus, 2014

Popcorn Time komt ook naar iOS, zo wist iPhoned in augustus 2014 te melden. Het nieuws werd internationaal opgepakt.