Androidworld

Androidworld is de grootste Android-community van Nederland en België en brengt dagelijks het laatste Android-nieuws. Naast het nieuws, lees je op Androidworld achtergronden, ontdek je handige tips en kom je alles te weten over Android devices en apps.

Daarnaast brengt Androidworld reviews over Android-smartphones, Android-tablets, apps en games, Chromebooks, smartwatches, smarthome, koptelefoons, gadgets en nog veel meer. Androidworld richt zich met deze content op brede doelgroep, van jongeren tot 50-plussers, van beginners tot gevorderden.

1.000.000
BEZOEKEN P/MND
650.000
UNIEKE BEZOEKERS P/MND
1.330.000
PAGEVIEWS P/MND
38.900
SOCIAL VOLGERS

Androidworld is een toonaangevend online platform binnen het portfolio van BigSpark, dat zich volledig richt op de Android-ecosfeer. Met een diepgaande passie voor alles wat met Android te maken heeft, voorziet Androidworld haar publiek van waardevolle informatie, reviews, nieuws en tips met betrekking tot Android-smartphones, -tablets, -apps, en het bredere Android-technologielandschap.

Ons doel is om Android-enthousiastelingen, zowel beginnende gebruikers als doorgewinterde experts, te informeren en te inspireren. We bieden gedetailleerde recensies van de nieuwste apparaten, we laten gebruikers de nieuwste Android-apps ontdekken en we houden hen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de Android-wereld. Of je nu op zoek bent naar advies voor het kiezen van de juiste Android-telefoon, het oplossen van technische problemen, of simpelweg wilt bijblijven met het laatste Android-nieuws, Androidworld is de ultieme bron.

Met een gemeenschap van gepassioneerde Android-gebruikers en een team van deskundige redacteuren en experts, streven we ernaar om Androidworld de meest uitgebreide en informatieve bron te maken voor iedereen die geïnteresseerd is in Android-apparaten en -technologieën. Of je nu een doorgewinterde Android-gebruiker bent of net begint aan je Android-reis, bij Androidworld vind je alles wat je nodig hebt om het meeste uit je Android-ervaring te halen.

Doelgroep

Androidworld wordt maandelijks door ruim 1 miljoen bezoekers bezocht en bereikt dagelijks tienduizenden fans en volgers via X, Instagram, Telegram en Facebook.

Doelgroep Androidworld

Onze bezoekers bij AndroidWorld vertonen een breed scala aan leeftijden, maar over het algemeen richten we ons op een publiek tussen de 18 en 45 jaar oud. Deze demografische groep omvat zowel jongere Android-enthousiastelingen als meer ervaren gebruikers die geïnteresseerd zijn in de nieuwste Android-apparaten en technologieën. Onze bezoekers hebben een sterke interesse in technologie en gadgets, en ze zijn vaak op zoek naar producten die hun Android-ervaring kunnen verbeteren, zoals smartphones, tablets, accessoires en apps. Daarnaast hechten ze waarde aan betrouwbare informatie en recensies om weloverwogen aankoopbeslissingen te nemen.

Interesses Androidworld bezoekers

Bovendien hebben onze bezoekers vaak interesse in onderwerpen zoals mobiele apps, software-ontwikkeling, en de laatste trends in de tech-industrie. Dit maakt AndroidWorld niet alleen een aantrekkelijk platform voor adverteerders die Android-gerelateerde producten en diensten willen promoten, maar ook voor bedrijven die zich bezighouden met technologie en innovatie in het algemeen. Als adverteerder kunt u via ons platform een waardevolle connectie maken met een breed scala aan leeftijden binnen een zeer betrokken en technologie-georiënteerde doelgroep.

Laat je inspireren door onze cases

Binnenkort zijn hier cases beschikbaar.

Tariefkaart

Bekijk onderstaande tariefkaart voor een overzicht van de advertentiemogelijkheden en -tarieven op Androidworld. Er is een uitgebreid scala aan display, native en performance posities beschikbaar.

Voor meer informatie kun je onze adverteren-sectie bekijken of (telefonisch) contact opnemen voor verdere toelichting of campagnes op maat.

Tariefkaart

Touch – Display advertising
Billboard
(970 x 250 px)
€10,- CPM
HPA
(300 x 600 px)
€8,- CPM
Rectangle
(300 x 250 px)
€8,- CPM
Mobile banner
(300 x 250 px)
€6,- CPM
Tell – Native advertising
Featured header
Premium positie onder navigatiebalk op alle pagina’s (per week)
€2.000,-
Advertorial
Gesponsorde artikelen (per week)
€2.000,-
Testpanel €4.500,-
(excl. incentive)
Winactie €2.000,-
(excl. incentive)
Sponsoring maandthema vanaf €6.000,-
Sell – Performance advertising
Ad-in-content
Responsive advertentie (in-read) in alle artikelen
€1,50 CPC
Highlighted deal (abonnementen)
Gesponsorde vermelding bovenin prijsvergelijker bij abonnementen
Later dit jaar beschikbaar
Highlighted deal los (nieuw of refurbished)
Gesponsorde deal bovenin prijsvergelijker voor losse toestellen
Later dit jaar beschikbaar
Integratie abonnementen of los (nieuw of refurbished)
Productintegratie van smartphone assortiment middels datafeeds
Later dit jaar beschikbaar

Download mediakit (.pdf)

Contact us

You can reach BigSpark during working hours by phone or via our contact form.

Call +31 (0)24 2404404 or go to contact →

Want to advertise?

Reach your audience with a targeted campaign. We like to think along with you to get the most out of your marketing budget.

Take a look at our advertising possibilities →