iPhoned

iPhoned is in 2007 opgericht, net na de aankondiging van de eerste Apple iPhone door Steve Jobs, en behoort sinds die tijd tot de grootste sites over Apple in Nederland. iPhoned is door de jaren heen uitgegroeid tot een volwaardig Apple-platform waarin alle producten en diensten van Apple worden belicht. Met grote regelmaat wordt iPhoned als autoriteit geciteerd en aangehaald door grote (inter)nationale media.

Bezoek iPhoned.nl →

1.600.000
Bezoeken p/mnd
1.900.000
Pageviews p/mnd
145.000
Prijsvergelijkingen p/mnd
29.868
Volgers

Een goed begin van de dag

iPhoned is het startpunt voor elke Apple-enthousiast. Binnen BigSpark werkt een dedicated team van ervaren Apple-specialisten aan deze website. Zij doen verslag van het laatste nieuws, handige tips en maken reviews van de beste apps, maar voelen ook de laatste Apple-producten en -accessoires stevig aan de tand.

Aangezien het ecosysteem van Apple zich sterk heeft ontwikkeld, besteedt iPhoned zowel aandacht aan de iPhone, als aan andere Apple-devices zoals de Apple Watch, iPad, Apple TV en MacBook. Ook belangrijke thema’s, waaronder iOS-versies, CarPlay, WhatsApp en Homekit worden uitgebreid belicht en voorzien van de nodige tips & tricks.

Nieuws, achtergronden, deals, opinie en columns

iPhoned is er voor alle Apple-gebruikers en enthousiastelingen en geeft dagelijks tekst en uitleg over alle ontwikkelingen in de wereld van Apple. Daarbij ligt de focus op het duiden van wat er echt toe doet voor gebruikers: ‘‘alleen het beste van Apple”.
Op de website (en in de app) treft men dagelijks het laatste nieuws, (eigen) scoops en onderzoeken, bijzondere (dag)deals en verslagen van events. Verder duidt iPhoned de laatste geruchten, doet het voorspellingen, zoomt het in op achtergrondverhalen, opinie en columns die duiding bij de actualiteit geven.

Tips, gidsen, apps en toplijsten

Op iPhoned kan men een uitgebreide sectie met handige Apple-tips terugvinden voor beginnende gebruikers maar ook gevorderden die meer uit hun software en devices willen halen. Veel van deze tips worden als video aangeboden. Daarnaast kunnen gebruikers duizenden app-reviews en toplijsten raadplegen, gebruikers kunnen zo makkelijker en gerichter kiezen uit de door de redactie gecureerde apps in een grote variëteit aan (actuele) thema’s.

Belangrijke onderwerpen worden uitgelicht in video’s en gidsen, hierin wordt alles beschreven wat men over een bepaald thema dient te weten en worden handige tips gebundeld waarmee een gebruiker direct aan de gang kan.

Thema’s en iOS-versies

iPhoned diept actuele thema’s uit; dit zijn informatieve duurzame (evergreen) pagina’s met thema’s en onderwerpen die extra aandacht verdienen. Ook treft men op iPhoned uitgebreide beschrijvingen, tips en reviews aan van alle Apple software-versies, in het grote iOS-versie overzicht.

Productreviews

De redactie van iPhoned reviewed doorlopend alle Apple devices die op de markt verschijnen, zoals iPhones, iPads, Airpods, Macbooks, Apple TV, Apple Watches en nieuwe software zoals Apple Arcade en Carplay.

De apparaten worden aan een deskundige expert review onderworpen, waarbij alle belangrijke functies en features onder de loep worden genomen. Een product krijgt een reviewscore en bij de reviews worden de beste prijzen en aanbiedingen getoond, indien deze beschikbaar zijn. Van de belangrijkste en meest populaire Android producten wordt tevens een videoreview opgenomen.

Producten, prijsvergelijking en koopgidsen

iPhoned beschikt over een eigen product- en prijsvergelijk platform waarop gebruikers de beste Apple-deals voor een los (refurbished) toestel, of een toestel met abonnement kunnen vinden op basis van een grote variëteit aan (unieke) zoekcriteria. Een bezoeker kan specifieke voorkeuren ingeven zoals geheugen, kleur, levertijd en, wanneer het een toestel met abonnement betreft, ook het gewenst aantal minuten, MB’s en bijvoorbeeld de providerkeuze. In een handomdraai zie je waar je momenteel de beste deal kan scoren.

Alle Apple-devices vergelijken op prijs

Alle belangrijke Nederlandse webwinkels zijn opgenomen in de prijsvergelijking. Realtime worden door onze systemen de productprijzen, levercondities en shopbeoordelingen van alle webwinkels vergeleken. Dit geldt ook voor onder andere iPads, Macbooks, Airpods, de iMac en Apple Watches.

Elk device heeft een eigen productpagina, met een uitgebreide beschrijving van het apparaat, de plus- en minpunten, specificaties, afbeeldingen en het expertoordeel van iPhoned. Deze informatie is voor gebruikers erg nuttig bij het oriënteren en kiezen voor een nieuw device.

Gebruikers kunnen de iPhoned-koopgidsen raadplegen, die doorlopend worden geactualiseerd, voor expertadvies bij de keuze voor een nieuwe iPhone of ander Apple-device.

App, nieuwsbrief, Video, social media en overig

Native app: iPhoned heeft eigen native app die beschikbaar is via de App Store. De app biedt toegang tot alle content, heeft de mogelijkheid om push notificaties te ontvangen bij nieuwe (breaking) artikelen en biedt dagelijkse en wekelijkse nieuwsoverzichten;

Nieuwsbrief: Via de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief worden gebruikers op de hoogte gehouden van de laatste berichtgeving op iPhoned;

Youtube: Android Planet heeft een actieve video strategie. Van de belangrijkste tips, reviews, hands-on, reviews en koopgidsen worden worden video’s gemaakt en op het iPhoned kanaal van Youtube geplaatst;

Social media: Android Planet publiceert actief op X, Facebook en Instagram.

Adverteren of verdere interesse?

Bekijk de advertentiemogelijkheden en neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Doelgroep

Maandelijks bereikt iPhoned ruim een 1,6 miljoen bezoekers via de website en sociale kanalen als Instagram en Facebook. Circa 90 procent van de bezoekers komt uit Nederland, 10 procent bezoekt de website vanuit België.

Early adopters

De doelgroep van iPhoned kenmerkt zich door een groot aandeel early adopters die relatief hoog opgeleid zijn een behoren tot een hoge welstandsklasse (AB1: Hoog).

Overwegend bereikt iPhoned meer mannen dan vrouwen. Interessegebieden van onze bezoekers zijn onder meer: technologie, films, nieuws en shopping.

Demografie

Adverteren op iPhoned?

We bieden verschilde mogelijkheden om als adverteerder met onze gebruikers te interacteren. Bekijk alle mogelijkheden om te adverteren op iPhoned.nl.

Cases

Momenteel werken we nog een aantal interessante advertentie-cases voor je uit, nog heel geven geduld….

Schroom niet alvast even contact met ons op te nemen om de mogelijkheden door te spreken.

Laat je inspireren door onze cases

Case: Grootse Back to School Winactie 2021 Gecombineerde campagnes

De campagne Net voordat de scholen weer van start gingen, organiseerde BigSpark op zowel Android Planet als iPhoned een Grootse Back to School Winactie. Net zoals we ook in 2020 ook succesvol ... Lees verder

iPhoned en Mobico trekken samen op voor nog meer consumentenvertrouwen in refurbished smartphones Performance campagnes

De refurbished sector is momenteel één van de sterkst groeiende markten in de telecombranche. De trend is in 2014 overgeslagen naar de Nederlandse smartphonemarkt en groeit sindsdien ieder jaar. ... Lees verder

Tariefkaart

Bekijk onderstaande tariefkaart voor een overzicht van de advertentiemogelijkheden en tarieven op iPhoned. Er is een uitgebreid scala aan display, native en performance posities beschikbaar.

Voor meer informatie bekijk onze adverterensectie of neem contact met ons op voor verdere toelichting of campagnes op maat.

Tariefkaart

Touch – Display advertising
Billboard
(970 x 250 px)
€19,- CPM
HPA
(300 x 600 px)
€14,- CPM
Rectangle
(300 x 250 px)
€10,- CPM
Mobile banner
(300 x 250 px)
€10,- CPM
Tell – Native advertising
Featured header
Premium positie onder navigatiebalk op alle pagina’s (per week)
€4.000,-
Advertorial
Gesponsorde artikelen (per week)
€2.500,-
Testpanel €5.500,-
(excl. incentive)
Winactie
€2.000,-
(excl. incentive)
Sponsoring maandthema vanaf
€6.000,-
Sell – Performance advertising
Ad-in-content
Responsive advertentie (in-read) in alle artikelen
€1,65 CPC
Highlighted deal (abonnementen)
Gesponsorde vermelding bovenin prijsvergelijker bij abonnementen
€1,65 CPC
Highlighted deal los (nieuw of refurbished)
Gesponsorde deal bovenin prijsvergelijker voor losse toestellen
€1,45 CPC
Integratie abonnementen of los (nieuw of refurbished)
Productintegratie van smartphone assortiment middels datafeeds
Op aanvraag

 

Download mediakit (.pdf)

Contact us

You can reach BigSpark during working hours by phone or via our contact form.

Call +31 (0)24 2404404 or go to contact →

Want to advertise?

Reach your audience with a targeted campaign. We like to think along with you to get the most out of your marketing budget.

Take a look at our advertising possibilities →