Prijsvergelijking

Met onze product- en prijsvergelijkers helpen we bezoekers betere aankoopkeuzes te maken. Maandelijks geven we op deze manier ruim 70.000 aankoopadviezen op het gebied van onder meer smartphones, tablets, wearables en abonnementen.

Vergelijken met Superkracht

We vergelijken realtime meer dan twee miljoen productprijzen van alle grote Nederlandse webshops. Onze expertise ligt hierbij op de volgende productcategorieën:

Gebruikers kunnen eenvoudig het volledige productaanbod van Nederland doorzoeken en daarbij specifiek filteren op productvoorkeuren waaronder kleur, gigabytes, belminuten, data-MB’s en provider, maar ook op condities als levertijd en shopbeoordeling.

Gemiddeld bespaart een consument via een vergelijking op OnlySim 50% op de maandelijkse abonnementskosten

In de vergelijking wordt vervolgens rekening gehouden met actuele (verleng)acties, aanbiedingen, handige extra’s en specifieke voorwaarden/kleine lettertjes. We helpen hiermee consumenten gericht keuzes te maken, zodat zij niet verdwalen in snel wisselende prijsplannen, moeilijke proposities en schreeuwende marketingcampagnes.

Betere (aankoop)keuzes maken

De product- en prijsvergelijker van BigSpark wordt voortdurend verbeterd. De investering in onze tooling draagt bij aan onze ambitie om consumenten te helpen bij het maken van betere (aankoop)keuzes.

Maandelijks genereren we meer dan 1 miljoen euro omzet voor onze webshop-partners

Daarnaast faciliteert het webshops om hun productassortiment onder de aandacht te brengen van onze miljoenen gebruikers, en gericht sales-omzet te realiseren.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om opgenomen te worden in onze product- en prijsvergelijkers.

Neem contact op

Je kunt BigSpark tijdens kantooruren telefonisch bereiken of ons contactformulier gebruiken.

Bel +31 (0)24 7370191 of neem contact op via onze contactpagina.

Adverteren op het netwerk van BigSpark

Weet met gerichte campagnes effectief je doelgroep te bereiken. We denken graag met je mee om het maximale rendement uit je marketingbudget te halen.

Bekijk de advertentie mogelijkheden →