Maak kennis met de vernieuwde website van BigSpark

Aankondigingen
Door Gijs Ettes op

In aanloop naar de derde verjaardag is de website van BigSpark een flinke lik verf voorzien. Het nieuwe design benadrukt nog beter de koers en ambitie die met de start van BigSpark is ingezet en zijn vruchten afwerpt.

Kernwaardes

Zo komen de kernwaardes van BigSpark, waaronder informeren, inspireren en onderscheidend zijn, duidelijker naar voren. Met mooie afbeeldingen en een overzichtelijke indeling is getracht om de website aansprekend te maken voor een groot publiek. Op technisch vlak is de overstap gemaakt naar https en is de responsiviteit verbeterd, zodat ook de mobiele weergave concessieloos is.

Daarnaast is er volop ruimte om kennis te maken met het team achter BigSpark, onder meer via de secties Actueel en Over Ons. Partnerships en innovaties zijn voor ons van onschatbare waarde en komen op de vernieuwde website uitgebreid aan bod.

Ook vertellen we je graag meer over onze Expertises op het gebied van content en prijsvergelijking, en op welke manieren wij wat voor jou kunnen betekenen. Onze ervaren redacteuren, marketeers en developers hebben ieder hun eigen competenties en streven ernaar om onze merken iedere dag weer een stukje beter te maken.

Streven naar succes

BigSpark bereikt maandelijks een miljoenenpubliek via de websites, social media-kanalen en nieuwsbrieven. Adverteerders bieden we de aansprekende manieren om in contact te komen met onze gebruikers. Dit kan zowel via campagnes met brandingdoelstellingen als met gerichte sales- en transactiegedreven uitingen. Meer daarover lees je op de Adverteren pagina.

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat BigSpark op zoek is naar uitbreiding. Op onze vernieuwde Vacatures pagina vind je onze actuele vacatures en stageplekken en lees je wat werken bij BigSpark zo leuk maakt. Samen streven we naar succes en dat moet natuurlijk gevierd worden!