Android Planet introduceert vernieuwde Android-gids

Aankondigingen
Door Gijs Ettes op

Android Planet heeft een vernieuwde, 2016-proof editie van de Ultieme Android Gids uitgebracht. Het nieuwe digitale magazine bevat een selectie van de beste apps, games, tips en reviews voor de fervente Android-gebruiker.

Het beste van Android Planet

De tweede uitgave van de Ultieme Android Gids bevat een overzicht van de 50 beste apps, 17 toffe games, 8 handige tips om je toestel op een betere en veiligere manier te gebruiken én een top 15 van de beste smartphones van dit moment. Een gedeelte van de gids focust op onderwerpen die voor gebruikers steeds belangrijker worden: privacy en veiligheid. Met een paar simpele tweaks kunnen gebruikers meer uit hun Android-device halen en zich beschermen tegen digitale inbraak.

ultieme-android-gids-1

Daarnaast bevat de gids een volledig vernieuwde koopgids met de 15 beste smartphones van dit moment. Handig voor als het tijd is om een nieuw toestel uit te zoeken. De redactie laat zien voor welk toestel je het beste kunt gaan, of je nu veel of weinig te besteden hebt. De gids is interactief, zodat direct doorgeklikt kan worden naar de relevante review op Android Planet.

Ook deze uitgave is volledig gratis te downloaden voor abonnees van de Android Planet nieuwsbrief. Meer lezen en de gids downloaden, kan via deze pagina.