Livegang Smartphone.nl is een feit

Aankondigingen
Door Gijs Ettes op

Op 5 juni heeft BigSpark de eerste versie van Smartphone.nl gelanceerd na een intensief ontwerp- en ontwikkeltraject met onze partner Trendwerk. Deze eerste fase van Smartphone.nl is een belangrijke stap om onze strategie – groeien tot een autoriteit op het gebied van smartphones – te realiseren.

In deze eerste fase voorziet de website je van “alles voor je smartphone”. Op de website worden op toegankelijke wijze nieuws, smartphone-specificaties, tips, reviews en video’s met je gedeeld. De smartphonemarkt wordt gedomineerd door Android-smartphones en de iPhone van Apple, maar Windows Phone 8 en BlackBerry hebben ook een groeiend aandeel in Nederland. Je kunt zelf aangeven wat je behoefte is en wat je voorkeuren zijn, zodat de informatie op jou wordt afgestemd. Naast de website – die via een responsive ontwerp goed leesbaar is op desktop, tablet en smartphone – worden verschillende de social media-kanalen Twitter en facebook gebruikt.

Nu gaan we hard werken aan de doorontwikkeling van Smartphone.nl tot de slimste koopadviseur van Nederland voor 12 tot en met 75 jarigen. We willen een brede doelgroep aanspreken en specifiek op niche markten binnen de doelgroep de moeite hebben om de juiste smartphone en abonnement te vinden die bij hen past.