BigSpark breidt team uit met nieuwe redacteurs

Aankondigingen
Door Gijs Ettes op

In haar ambitie om de grootste online uitgever op het gebied van technologie in Nederland te worden, heeft BigSpark het team uitgebreid met twee nieuwe krachten. Anne Kregting en Erwin Vogelaar versterken respectievelijk sinds augustus en november 2015 de redacties van Android Planet en iPhoned.

Vers bloed voor team BigSpark

Met het aantrekken van Anne en Erwin haalt BigSpark twee redacteurs in huis met ruime ervaring op het gebied van online- en printjournalistiek. Anne maakt de overstap van Navingo, een mediabedrijf gericht op de maritieme en offshore energy sector, en zal zich fulltime richten op het verbeteren van de nieuws- en informatievoorziening en het bereik van de merken van BigSpark op social media.

Nieuwe redacteurs

Anne: “Ik heb ontzettend veel zin om samen met de mannen van BigSpark het bereik van de websites verder te vergroten. Met tips, trucs en nieuws informeer ik onze lezers en maak ik ze wijzer over de vele mogelijkheden die mobiele technologie ons vandaag de dag biedt.”

Erwin is op freelancebasis verbonden met BigSpark en richt zich op nieuwsvoorziening, verdieping en opinie. De grotere focus op eigen nieuws en inspirerende achtergrondartikelen moeten ertoe leiden dat Android Planet en iPhoned in 2016 nog onderscheidender worden. Erwin blijft daarnaast werkzaam bij zijn eigen tekstbureau en als host van Gamebites, een wekelijkse podcast over games.

Nieuwe redacteurs

Erwin: “BigSpark heeft een mooie positie binnen het Nederlandse medialandschap. Ik zie ernaar uit om samen met het enthousiaste team de websites verder te laten groeien. Hiervoor ga ik mij richten op het schrijven van journalistieke content. Door het nieuws op de voet te volgen en context te bieden over de gebeurtenissen in deze razendsnel ontwikkelende markt, zal ik de lezers op zowel Android Planet en iPhoned op de hoogte houden.”