Nieuw logo en bredere focus voor iPhoned

Aankondigingen
Door Gijs Ettes op

Eind vorige maand hebben we iPhoned.nl voorzien van een nieuw logo dat beter past bij de ambities en de nieuwe koers die we met de website hebben ingezet. Waar voorheen de focus lag op de iPhone, besteden we nu ook aandacht aan andere Apple-apparaten (zoals de Apple Watch, iPad, Apple TV en MacBook) en aanverwante thema’s (waaronder iOS 8, CarPlay, Gezondheid en Homekit).

Apples ecosysteem wordt groter

Deze keuze heeft enerzijds te maken met de veranderende behoeften van onze lezers en anderzijds omdat het ecosysteem van Apple zich de afgelopen tijd sterk heeft ontwikkeld. Zo is Apples besturingssysteem lang niet alleen meer op de iPhone en iPad te vinden, maar ook in op een smartwatch en in de auto.

Vanuit onze passie en inhoudelijke expertise schenken we dagelijks aandacht aan de belangrijkste ontwikkelingen in de wereld van Apple. Dit doen we op een eerlijke, objectieve en deskundige manier en met succes: inmiddels weten ruim 600.000 bezoekers maandelijks onze website te vinden.

Met sprankelende berichtgeving en handige content willen we inspirerend en behulpzaam zijn voor onze lezers. Dit – gecombineerd met de bredere focus van iPhoned – vormde het uitgangspunt bij de ontwikkeling van ons nieuwe logo. We zijn met brand-identity-designer Jord Riekwel gestart met het ontwikkelen een nieuw beeldmerk, dat beter aansluit bij onze kernwaarden en ambities. Het nieuwe logo is inmiddels zichtbaar in al onze uitingen en kanalen.

Toekomstplannen

Maar ook de komende tijd zitten we niet stil. We gaan onverminderd verder met het verbeteren van de website en zullen meer aandacht besteden aan nieuws, tips, (app)reviews en het duiden en uitdiepen van trends en ontwikkelingen. Daarnaast gaan we ons videokanaal nieuw leven inblazen en onze prijsvergelijker uitbreiden met alle Apple-producten die momenteel verkrijgbaar zijn. Tot slot zal het redactieteam van iPhoned op korte termijn uitgebreid worden met nieuwe redacteurs, zodat we onze berichtgeving kunnen uitbreiden en verbeteren.