iPhoned is genomineerd voor Website van het Jaar!

Nieuws
Door Lars Paymans op

Met iPhoned zijn we dit jaar voor het eerst genomineerd voor de Website van het Jaar-verkiezing. We maken kans in de categorie Nieuws en Informatie en daar zijn we apetrots op.

Update 3/12: met ruim 3200 stemmen zijn we 3e geworden!

iPhoned genomineerd voor Website van het Jaar

We zijn natuurlijk ontzettend trots op onze nominatie. In dezelfde categorie zitten namelijk ook andere grote namen als de NOS, RTL Nieuws en De Telegraaf. Nu we genomineerd zijn willen we natuurlijk ook winnen. Daarom roepen we onze bezoekers op de komende maand massaal op iPhoned te stemmen.

genomineerd

Stemmen kan via deze link en is binnen een minuutje gepiept. Bovendien worden onder alle stemmers verschillende prijzen verloot. Iedereen die meedoet maakt kans op een iPad Pro, een Sonos Play:5 speaker of één van de cadeaubonnen voor Amazon. Op 24 november kunnen we jullie vertellen of we gewonnen hebben.

Een mooi jaar voor iPhoned

We hebben met iPhoned een fantastisch jaar achter de rug. Zo lanceerden we een uitgebreide prijsvergelijker met alle grote webwinkels van Nederland. Daar kunnen onze bezoekers altijd de goedkoopste en beste iPhone aanbiedingen van het moment vinden. Onze productpagina’s zijn ook verbeterd, met meer en betere informatie over Apple’s producten, software en meer.

Met de release van de iPhone 7 zijn het drukke maanden voor onze redactie. Onlangs presenteerden we een live unboxing op Facebook Live, met enkele dagen later een uitstekende iPhone 7 videoreview die geheel gefilmd werd met de iPhone 7 Plus. Deze zomer maakten we bovendien nog wereldnieuws met ons iPhone 7 concept. Het heeft ervoor gezorgd dat iPhoned inmiddels de populairste iPhone-site is van Nederland, met meer dan een miljoen bezoekers per maand.

Breng nu je stem uit