BigSpark lanceert sterk verbeterde prijsvergelijker

Aankondigingen
Door Gijs Ettes op

BigSpark lanceert vandaag een sterk verbeterde prijsvergelijker. Deze breidt het koopadvies uit dat BigSpark consumenten biedt, en maakt prijzen, (abonnement) specificaties en levercondities direct inzichtelijk.

Door het prijsvergelijkplatform te verbeteren, verstevigen we onze positie in de customer journey van onze bezoekers. We bieden advies en informatie in alle stadia: van de initiële interesse die bezoekers hebben in technologie, tot de uiteindelijke aankoopbeslissing die gemaakt wordt. Tegelijkertijd faciliteren we hiermee een steeds groter aandeel in directe sales bij aangesloten partners.

bigspark-prijsvergelijker

Gerichter zoeken met meer filteropties

De prijsvergelijking van BigSpark is sneller en krachtiger (de enige op basis van Elastic). Door meer webshops in de prijsvergelijking op te nemen, is het aanbod prijzen, abonnementen en losse toestellen vergroot. Daarnaast zijn er meer filteropties toegevoegd, zoals de mogelijkheid om gericht op een uitvoering, kleur en aantal GB opslag te zoeken (bijvoorbeeld: een Galaxy S6 32GB Zwart).

bigspark-prijsvergelijker-2

Extra info als levertijd, shopwaardering en abonnementspecificaties

Daarnaast onderscheidt de prijsvergelijking zich door overzichtelijkheid: zo kunnen bezoekers de waardering van webshops controleren (op basis van relevante reviews op Trustpilot), de beschikbare kleuren en levertijd bekijken en direct inzicht krijgen in de maandelijkse kosten. Met een druk op de knop kan de deal worden bekeken en verzilverd.

bigspark-prijsvergelijking-2

Via het ‘Info’-tabblad bij een aanbieding kunnen usp’s als de internetsnelheid, maandelijkse aanpasbaarheid van een abonnement, aansluitkosten en buitenbundelkosten worden bekeken. Met deze informatie worden eventuele verrassingen na het afsluiten van een abonnement voorkomen. Daarnaast is er een handige dekkingskaart die toont hoe het zit met de (3G/4G) dekking van de desbetreffende provider in Nederland.

bigspark-prijsvergelijking

Continue verbeteringen

De komende tijd wordt de prijsvergelijking verder verbeterd en uitgebreid met tablets, smartwatches en andere productcategorieën die bezoekers aanspreken. Daarnaast wordt het op korte termijn mogelijk om toestellen onderling te vergelijken op overzichtspagina’s. Deze stap maakt het prijsvergelijkplatform nog rijker en waardevoller voor bezoekers.

Voor vragen over onze product-en prijsvergelijkering kan onze contactpagina gebruikt worden.