BigSpark op Bright Day: een terugblik

Nieuws
Door Wouter Nijsen op

Op zaterdag 21 november 2015 was BigSpark voor de eerste keer met haar merken en expertises aanwezig op een beurstand. Tijdens BrightDay kon je bij ons terecht voor een hands-on van de nieuwste smartphones, dringende vragen over jouw toestel of het opladen van een lege accu.

Natuurlijk is het team van BigSpark aanwezig op alle grote techbeurzen om op de hoogte te blijven van de trends en nieuw te verschijnen toestellen. Nu stonden wij voor het eerst aan de andere kant van de balie om op onze beurt de bezoekers te informeren. Om ons heen viel veel te beleven – van virtual reality tot de DeLorean tijdmachine: het was er allemaal en op de beursvloer was het druk.

Superhelpdesk

Ook op onze stand was er constant aanloop van geïnteresseerde bezoekers. Met de Android Planet– en iPhoned-superhelpdesk stonden we bezoekers met onwillige smartphones bij met raad en daad. Te weinig opslaggeheugen, vastlopers of een smartphone die niet meer aangaat? Wij konden al het toestelleed in meer of mindere mate verzachten.

Tevens kon je op de BigSpark-stand terecht om de nieuwste smartphones te checken. Zo hadden we de iPhone 6S (Plus) meegenomen, maar ook de Samsung Galaxy S6 Edge+ en de Nexus 6P maakten deel uit van het repertoire. Voor ieder wat wils dus. En met alle mooie dingen die gefilmd en gefotografeerd konden worden, was ook onze oplaadlocker voor smartphones met lege accu een uitkomst voor veel bezoekers..

Geslaagde dag

Tot slot hebben we een aantal mooie foto’s voorbij zien komen op onze Facebook- en Twittertijdlijn. Door op de foto te gaan met de iPhoned- of Android Planet-avatar maakten BrightDay-bezoekers namelijk kans op een gloednieuwe Chromecast.

BigSpark-op-BrightDay

Voor ons was de aanwezigheid van BigSpark op BrightDay zeker geslaagd. Wij vonden het leuk om met trouwe websitebezoekers te praten en om in gesprek te gaan met de mensen die ons nog niet zo goed kenden. Volgend jaar zijn we er weer en hopelijk zien we jullie dan weer terug!