BigSpark lanceert transparante sim only-vergelijker

Aankondigingen
Door Gijs Ettes op

BigSpark, uitgever van technologiewebsites Android Planet en iPhoned.nl, breidt haar netwerk uit met de introductie van OnlySim.nl. Dit nieuwe initiatief helpt consumenten eenvoudig te besparen op de maandelijkse kosten voor mobiele telefonie door op een onafhankelijke, complete en transparante manier het aanbod sim only-abonnementen te vergelijken.

Transparantie en hulp van telecomexperts

De nieuwe sim only-vergelijker van BigSpark geeft consumenten op haar website, telefonisch en via social media persoonlijk advies op maat. In de advisering worden alle Nederlandse aanbieders meegenomen en zijn actuele prijzen, aanbiedingen, specificaties en voorwaarden direct inzichtelijk.

onlysim

Het nieuwe initiatief biedt consumenten een transparante vergelijking en onafhankelijk koopadvies in een markt die wordt gedomineerd door snel wisselende prijsplannen, complexe proposities en schreeuwende marketingcampagnes.

Peter Geurts, directeur BigSpark: “De lancering van OnlySim past bij onze ambitie om consumenten te helpen betere keuzes te maken, waarbij we gericht onze expertise delen en slimme tools inzetten om persoonlijk aankoopadvies te geven.”

De 5 zekerheden van OnlySim.nl

De telecomexperts van BigSpark, die maandelijks ruim 70.000 aankoopadviezen geven op het gebied van mobiele telefonie en abonnementen, garanderen vijf zekerheden waar consumenten op kunnen rekenen:

1. 100% Onafhankelijk en transparant over de wijze van vergelijken;
2. Actueel: altijd de laatste prijzen, aanbiedingen en specificaties;
3. Compleet: het grootste aanbod van alle partijen die ertoe doen in Nederland;
4. Betrouwbaar: de vergelijking is objectief en de beste aanbieding staat altijd bovenaan;
5. Persoonlijk: telecomexperts staan klaar voor persoonlijk advies en helpen met kiezen.

De komende maanden wordt OnlySim verder uitgebreid met meer slimme vergelijkingsopties. Een consumentenpanel zal daarbij actief bijdragen aan een voortdurende kwaliteitstoetsing van de verschillende Nederlandse aanbieders.

OnlySim.nl maakt onderdeel uit van het netwerk van BigSpark, de grootste uitgever op het gebied van mobiele technologie in Nederland. Met de merken AndroidPlanet.nl en iPhoned.nl bereikt BigSpark maandelijks meer dan 2 miljoen bezoekers.