BigSpark lanceert iPhone prijsvergelijker met beste deals

Aankondigingen
Door Gijs Ettes op

Vorig jaar lanceerde BigSpark de nieuwe versie van iPhoned, waarbij zowel de voor- als achterkant van de website van een complete make-over werd voorzien. Onlangs is ook de prijsvergelijker onder handen genomen: door dagelijks 80.000 aanbiedingen van alle providers en de 16 beste webshops te vergelijken, kan iedere bezoeker met een paar klikken het goedkoopste abonnement vinden dat aansluit bij zijn of haar wensen.

Enkele maanden geleden zijn we gestart met de ambitie om de beste iPhone prijsvergelijker van Nederland te ontwikkelen. Sinds kort is deze live en is het mogelijk om vanuit elke pagina op iPhoned de beste iPhone aanbiedingen, toestellen en abonnementen te bekijken via de knop ‘Kopen’. Ga naar de iPhone kopen-pagina en je komt direct bij het koopadvies waar je een keuze kunt maken uit iPhone-modellen en providers en handige informatie krijgt die je helpt in je keuze.

Of je nu op zoek bent naar een specifieke provider of smartphone of juist het goedkoopste abonnement in combinatie met een iPhone zoekt; je vindt het snel met de iPhone prijsverlijker. Het is mogelijk om te filteren op het model iPhone, de uitvoering die je wenst, het aantal sms’jes en belminuten en de databundel. Daarnaast is het heel gemakkelijk om te bepalen of en hoeveel je voor je iPhone wilt bijbetalen. Zo betaal je dus nooit teveel voor je abonnement en/of toestel.

Ga snel naar: