BigSpark kiest voor Managed WordPress Hosting van Savvii

Aankondigingen
Door Peter Geurts op

BigSpark is de samenwerking aangegaan met Savvii (Managed WordPress Hosting) uit Nijmegen voor de hosting van AndroidPlanet, iPhoned en Smartphone. Het partnership past in de strategie van BigSpark om intensieve samenwerkingen aan te gaan met kundige en ervaren partners die elkaar versterken.

Bovendien is BigSpark van mening dat elke website snel en zo goed mogelijk beveiligd dient te zijn. Dankzij Savvii kan dit, alsmede een optimale uptime, nog beter gegarandeerd worden. Savvii biedt BigSpark een geoptimaliseerd hostingframework voor haar WordPress-sites met de focus op snelheid, schaalbaarheid, expertise en 24/7 support.

Savvii voorziet in een hostingdienst die geoptimaliseerd is voor veeleisende WordPress-gebruikers en past zodoende goed bij de behoeften van BigSpark. De WordPress-sites van BigSpark draaien op een NGINX-omgeving met Varnish, memcache en X-Cache en onder andere SSD harddisks (voor de techneuten onder ons). Sinds de overstap zijn de websites van BigSpark aanmerkelijk sneller, stabieler en beter afgestemd op de groei die ze momenteel doormaken.