BigSpark in de media: hoogtepunten uit 2014

Nieuws
Door Gijs Ettes op

De concepten van BigSpark (AndroidPlanet.nl, iPhoned.nl en Smartphone.nl) onderscheiden zich met eigen nieuws, sprankelende invalshoeken en duiding van trends en ontwikkelingen die spelen op het gebied van mobile. En niet zonder succes: regelmatig halen we de nationale en internationale media met scoops gebaseerd op eigen onderzoek.

Hieronder vind je een greep uit de artikelen van BigSpark in de media: van van Popcorn Time en Vodafone-toestellen tot de diensttelefoon van de politie en de populariteit van Tinder.

Nieuw design voor Android Planet

Het is je wellicht opgevallen: medio november is Android Planet van een volledig nieuw en responsive design voorzien. De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan het vernieuwen, verbeteren en uitbreiden van de site, die natuurlijk al een tijdje toe was aan een lik verf. Het is echter niet bij een nieuwe huisstijl gebleven: aan de achterkant is er ook het flink geklust, zodat zowel de indeling als overzichtelijkheid van Android Planet is verbeterd. Lees er alles over de vernieuwingen van Android Planet.

Android Planet maakt sinds mei 2013 deel uit van BigSpark. Sinds dat moment hebben we de focus gelegd op de actualiteit en kwaliteit van de berichtgeving, met als resultaat een groei in bereik van ruim 600 procent. Android Planet bereikt maandelijks bijna 1 miljoen bezoekers, waarvan ook 10 procent uit Belgiƫ komt.