Redactie BigSpark breidt uit met twee ervaren technologie-journalisten

Aankondigingen
Door Lars Paymans op

Lars Paymans en Thomas Haenen zijn sinds dit voorjaar de twee nieuwe gezichten die je op de websites van BigSpark tegenkomt. Samen versterken ze de redactie van BigSpark en informeren, inspireren en adviseren ze dagelijks de tienduizenden bezoekers van onze sites.

Beide redacteurs hebben ruime ervaring op het gebied van online journalistiek, en onderstrepen onze ambitie om de grootste online uitgever op het gebied van technologie te worden. De twee hebben een vliegende start gemaakt, en stellen zich hier even voor.

Lars Paymans: “Onderscheidende invalshoeken voor de belangrijkste ontwikkelingen”

Lars schreef voor zijn overstap naar BigSpark onder meer voor Apparata, Muziek.nl en iCulture. Tijdens en na zijn opleiding journalistiek heeft hij vrijwel uitsluitend voor online media geschreven, waardoor zijn naam al onder duizenden artikelen staat. Lars schrijft blogs in alle soorten en maten en maakt ook video’s voor de YouTube-kanalen van iPhoned en Android Planet. Iedere dag speurt hij het internet af op zoek naar originele apps en trends, en bekijkt hij de nieuwste toestellen tot in het kleinste detail voor een review.

lars-paymans-klein“Iedere dag gebeurt er zoveel op het gebied van technologie dat je er met gemak meerdere websites mee kunt vullen. Ik vind het een geweldige uitdaging om de beste en meest relevante artikelen te selecteren en begrijpbaar te maken. Zo is een lezer met één blik op onze titels weer op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen. Met de enthousiaste en hechte redactie van BigSpark kiezen we daarnaast continu voor onderscheidende invalshoeken.”

Thomas Haenen: “Uniek én begrijpelijk inzicht bieden”

Thomas maakt de overstap van GSMinfo en richt zich op nieuwsvoorziening, opiniërende achtergrondartikelen en het versterken van het advies dat we met onze sites bieden. Met ruim zes jaar ervaring in de technologiewereld en meer dan vierduizend artikelen op zijn naam zal hij zijn stempel gaan drukken op de artikelen van BigSpark. Zijn uitgebreide kennis van de mobiele markt geeft ons de mogelijkheid om een flinke slag te maken met de prijsvergelijker, waarmee onze bezoekers nog beter inzicht krijgen in de vele smartphones die in Nederland verkrijgbaar zijn. In zijn eerste maand kon je hem namens BigSpark al horen op BNR Nieuwsradio en zien in RTL Z Today (bekijk het fragment hierboven).

Thomas-Bigspark

“Het aanbod van smartphones, tablets, wearables en andere gadgets wordt alsmaar groter. Ik wil dat grote aanbod zo toegankelijk en begrijpelijk mogelijk te maken voor het miljoenenpubliek van BigSpark. Zo kunnen we onze onze lezers niet alleen het laatste nieuws kunnen bieden, maar ook inzicht waarmee ze de beste apparaten kunnen vinden die aansluiten op hun behoeftes.”

Ontmoet deze nieuws Sparks