Android Planet geeft YouTube-kanaal kleur met nieuwe video’s

Nieuws
Door Peter Geurts op

Na het succes van de eerste Nederlandse Google Glass videorecensie, die inmiddels ruim 7000 keer is bekeken, hebben we ervoor gekozen om ons YouTube-kanaal uit te breiden met videoreviews van de Samsung Galaxy S5, HTC One M8 en Gear Fit.

In de filmpjes, die bewust kort en bondig zijn gehouden, voelen we de toptoestellen van Samsung en HTC uitvoerig aan de tand. De S5 en One M8 mogen dan onderhuids veel overeenkomsten vertonen, qua design, software en mogelijkheden wijken ze toch behoorlijk af. De uitgebreide geschreven review vind je terug op de toestelpagina van de Galaxy S5 en HTC One M8.

De Gear Fit is de eerste sportarmband van Samsung die is voorzien van een touchscreen en het eerste accessoire dat we bespreken op het YouTube-kanaal van AndroidPlanet. De verschillen met andere sportarmbanden zijn groot en dat heeft zo zijn voor- en nadelen. Lees er alles over in onze geschreven Gear Fit review.

Voor het laatste nieuws, apps, tips en reviews van alles dat met Android te maken heeft, kun je terecht op AndroidPlanet.