Android Planet mediapartner Bright, O-Droid en Droidcon

Nieuws
Door Gijs Ettes op

Naast een samenwerkingsverband met Android-winkel O-Droid is AndroidPlanet de komende tijd ook mediapartner van website Bright en DroidCon, het grootste Android-ontwikkelaars evenement in de Benelux.

Voor, tijdens en na de opening van de O-Droid Store in Arnhem is er op AndroidPlanet veel aandacht besteed aan deze eerste Android-winkel in Nederland. Zo werd er een winactie georganiseerd waarbij lezers een Chromecast konden winnen en is er een AndroidPlanet-nieuwscorner ingericht waar bezoekers van de winkel het laatste Android-nieuws kunnen lezen.

Met lifestyle- en tech-website Bright heeft AndroidPlanet eveneens een leuke actie opgezet rondom het Bright Day-evenement dat op 23 november plaatsvindt. Hier kunnen gadgetfans onder andere aan de slag met de Nexus 5, PlayStation 4, Renault Zoe en Stella, een vierpersoonswagen op zonne-energie. In samenwerking met Bright geeft AndroidPlanet 5 x 2 toegangskaarten weg, die normaal gesproken 25 euro kosten. Geïnteresseerden kunnen via het Twitter-kanaal van AndroidPlanet deelnemen.

Tot slot is AndroidPlanet als mediapartner nauw betrokken bij Android-conferentie Droidcon, het grootste Android-ontwikkelaars evenement in de Benelux. Door gebruik te maken van een kortingscode krijgen lezers flinke korting op hun toegangskaartje. Droidcon kent dit jaar wederom een aantal boeiende sprekers in de persoon van Sebastian Mauer (Cheapcast), Mustafa Sezgin (SoundCloud) en Rob Rusher (Google Glass). Op de Droidcon website is te lezen welke sprekers aanwezig zijn.