Download gratis de Android Planet zomergids

Nieuws
Door Gijs Ettes op

De afgelopen weken hebben we hard gewerkt aan onze eerste (digitale) zomergids met daarin het beste van Android Planet, gecureerd door onze Android- en app-experts.

Op Android Planet voorzien we lezers dagelijks van actueel nieuws, handige tips en reviews van de beste apps, games en toestellen. We volgen de ontwikkelingen met betrekking tot Android en Google op de voet en plaatsen relevante trends in een breder kader. Welke internationale ontwikkelingen hebben gevolgen voor ons land? Welke mobiele apparaten en gadgets moet je in de gaten houden? En met welke apps kun je nu ├ęcht meer uit je Android-toestel halen?

Met deze, en nog veel meer vragen in ons achterhoofd hebben we de Android Planet zomergids gemaakt. We hebben de beste apps en games op een rijtje gezet, en laten zien hoe je met een aantal trucs en aanpassingen de gebruikerservaring van je Android kunt verhogen. Daarnaast geven we advies over de beste smartphones die momenteel verkrijgbaar zijn. Het aanbod is immers groot en elke gebruiker heeft weer andere, specifieke wensen. Een voorproefje vind je hieronder:

Als bestaande en nieuwe nieuwsbriefinschrijver van Android Planet kun je deze uitgave volledig gratis lezen. Is het je bevallen, deel het magazine dan vooral met anderen! Ook vragen en opmerkingen van jullie horen we graag. Veel leesplezier!