Android Planet nieuwspartner eerste Nederlandse Android-winkel

Nieuws
Door Gijs Ettes op

De komende tijd is AndroidPlanet nieuwspartner van de O-Droid Store, de eerste Android-winkel in Nederland. AndroidPlanet heeft onder andere een nieuwscorner in de winkel, maar organiseert in samenwerking met de O-Droid Store ook een winactie waarbij AndroidPlanet-lezers een Chromecast kunnen winnen.

Op 8 november vindt de opening van de O-Droid Store plaats in het centrum van Arnhem (Rijnstraat 22). In de winkel kan iedereen die geïnteresseerd is in Android aan de slag met Android-smartphones, -tablets en -workshops. Daarnaast kan men er terecht voor alle Android-gerelateerde vragen om zo de kennis over ‘s wereld populairste besturingssysteem te vergroten.

De O-Droid Store is een plek waar Android-liefhebbers samenkomen om te praten, workshops te volgen, lezingen bij te wonen of gewoon voor een kopje koffie aan de speciale Android-koffiebar. In de winkel worden zij voorzien van het laatste Android-nieuws dankzij AndroidPlanet.

De winkel zelf richt zich op alle producten die met Android te maken hebben, waaronder smartphones, tablets, accessoires, autoradio’s, mediaspelers en draagbare technologie. O-Droid gaat ook een aantal Chinese modellen aanbieden die een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding hebben. Op termijn willen de initiatiefnemers 20 Android-winkels in Nederland openen.