OnlySim

Op OnlySim vergelijk je eenvoudig het uitgebreidste aanbod sim only-abonnementen met ‘superkracht’. Dit initiatief van BigSpark helpt consumenten eenvoudig te besparen op de maandelijkse kosten voor mobiele telefonie door op een onafhankelijke en transparante manier het aanbod sim only-abonnementen te vergelijken.

Bezoek OnlySim.nl →

10.000
Bezoekers p/mnd
9.500
Unieke bezoekers p/mnd
13.000
Pageviews p/mnd

OnlySim geeft consumenten op haar website, telefonisch en via social media persoonlijk advies op maat. In de advisering worden alle Nederlandse aanbieders meegenomen en zijn actuele prijzen, aanbiedingen, specificaties en voorwaarden direct inzichtelijk.

Op basis van het ingeven van een aantal voorkeuren (zoals het gewenst aantal belminuten of MB’s) of door gebruik te maken van de keuzehulp-feature geeft de website een persoonlijk afgestemd advies. De adviesfunctie en zoektechnologie van OnlySim zijn ‘getuned’ door de telecomexperts van BigSpark.

Peter Geurts, directeur BigSpark: “De lancering van OnlySim past bij onze ambitie om consumenten te helpen betere keuzes te maken, waarbij we gericht onze expertise delen en slimme tools inzetten om persoonlijk aankoopadvies te geven.”

Vergelijken met 5 zekerheden

Consumenten die gebruikmaken van de vergelijkfunctie van OnlySim kunnen rekenen op een transparant en onafhankelijk koopadvies. We garanderen hierbij vijf zekerheden waar bezoekers van OnlySim op kunnen rekenen:

  1. Onafhankelijk: het advies is 100% onafhankelijk en we zijn transparant over de wijze waarop we deals vergelijken
  2. Altijd actueel: wij zorgen voor de meest actuele prijzen, aanbiedingen en specificaties
  3. Een compleet aanbod: we tonen het grootste aanbod van alle partijen die ertoe doen in Nederland
  4. Betrouwbaar: onze vergelijking is objectief en de beste aanbieding staat altijd bovenaan
  5. Persoonlijk: telecomexperts staan voor je klaar en helpen met een persoonlijk advies

Doelgroep

Er is een forse verschuiving in het telecomlandschap gaande met de stijgende populariteit van sim only-abonnementen in Nederland. In 2013 koos slechts 8 procent van onze medelanders voor een dergelijke abonnementsvorm, in 2015 is dit aantal gegroeid naar 37 procent. Hierbij is het besparen op de mobiele kosten voor 62 procent de belangrijke beweegreden om voor een provider te kiezen.

Only Sim wil consumenten en zakelijke gebruikers hierbij op een transparante en eerlijke manier helpen door hen de mogelijkheid te bieden zelf de prijs, provider en bundel van hun sim only-abonnement te laten bepalen. Uniek is de mogelijkheid om het contract bij de huidige provider te verlengen met een nieuw en scherp aanbod.

Doelgroep

De doelgroep van OnlySim is divers. Zowel de consument als de zakelijke gebruiker weet ons te bereiken. De website van OnlySim is geoptimaliseerd, zodat ook de mobiele gebruikers zonder moeite een nieuw sim only-abonnement kunnen afsluiten. Dat werpt zijn vruchten af, want de helft van onze bezoekers vindt ons via zijn mobiele device.

Gebruikersonderzoek

Via Feedback Company voeren wij een doorlopend en onafhankelijk onderzoek uit naar de gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid van OnlySim, bekijk onze beoordeling.

Cases

Momenteel werken we nog een aantal interessante advertentie-cases voor je uit, nog heel geven geduld….

Schroom niet alvast even contact met ons op te nemen om de mogelijkheden door te spreken.

Laat je inspireren door onze cases

Binnenkort zijn hier cases beschikbaar.

Tariefkaart

De proposities in de vergelijker van OnlySim worden middels datafeeds ingelezen. Saletransacties worden afgerekend op basis van ‘cost per sale’. Neem contact met ons op indien je opgenomen wilt worden in de vergelijkengine.

Momenteel zijn er geen aanvullende advertentiemogelijkheden op OnlySim.

Tariefkaart

Momenteel zijn er geen aanvullende advertentiemogelijkheden op OnlySim.

Neem contact op

Je kunt BigSpark tijdens kantooruren telefonisch bereiken of ons contactformulier gebruiken.

Bel +31 (0)24 7370191 of neem contact op via onze contactpagina.

Adverteren op het netwerk van BigSpark

Weet met gerichte campagnes effectief je doelgroep te bereiken. We denken graag met je mee om het maximale rendement uit je marketingbudget te halen.

Bekijk de advertentie mogelijkheden →