Contentstrategie

Duurzame content en een gedegen contentstrategie vormen de basis voor de merken van BigSpark. Dagelijks werken we aan nieuwe, interessante thema’s en maken we relevante technologische ontwikkelingen begrijpelijk voor een breed publiek.

BigSpark heeft een gepassioneerd team met misschien wel de beste webredacteuren van Nederland. Zij informeren en inspireren lezers en laten zien hoe hedendaagse technologie ons leven kan verrijken. Content wordt daarbij afgestemd op de behoefte en (hulp)vraag van onze gebruikers.

Tech in begrijpelijke taal

Voor ons lezerspubliek – dat bestaat uit zowel beginnende gebruikers als gevorderde – schrijven we dagelijks over het laatste nieuws, over trends en ontwikkelingen, de beste apps en bieden handige tips en koopadviezen.

We zijn ons ervan bewust dat gebruikers zich in verschillende stadia bevinden als het aankomt op kennis van mobiele tech, vandaar dat onderliggend aan onze contentstrategie een integrale benadering ligt om hen zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Daarbij ligt onze focus op:

  • Aandacht creëren (actualiteit, nieuws en ontwikkelingen)
  • Interesse opwekken (in perspectief plaatsen, thema’s, toplijsten)
  • Verdieping bieden (achtergronden, reviews, video’s)
  • In beweging brengen (tips geven en problemen oplossen)
  • Betere keuzes maken (koopgidsen, begeleiding bij aankoopbeslissing)

Elke dag zoeken we unieke en verfrissende invalshoeken op en laten zien welke invloed internationale ontwikkelingen hebben op gebruikers in Nederland.

Naast nieuws, apps en tips is er op de sites van BigSpark ook de nodige aandacht voor (video)reviews. Daarin worden de laatste smartphones, tablets, smartwatches en andere devices aan de tand gevoeld, om zo lezers te informeren bij het maken van hun aankoopbeslissing.

Content voor verschillende platforms

Onze content is toegesneden op verschillende platforms, waaronder desktop, tablet en mobiel. We zijn daar aanwezig waar onze gebruikers behoefte hebben aan onze content. Enkele voorbeelden van onze content:

Doelgroep

Onze doelgroep is voornamelijk mannelijk, hoogopgeleid, volwassen en afkomstig uit Nederland. Onze lezers bereiken we via onze websites, maar ook sociale kanalen als Twitter, Facebook en Google+ zijn belangrijke verkeersbronnen.

Daarnaast heeft BigSpark een uitgebreid nieuwsbriefbestand en werken we samen met diverse (inter)nationale contentpartners om ervoor te zorgen dat onze content nog beter wordt gelezen en gedeeld.

Bekijk BigSpark in de media →

Neem contact op

Je kunt BigSpark tijdens kantooruren telefonisch bereiken of ons contactformulier gebruiken.

Bel +31 (0)24 7370191 of neem contact op via onze contactpagina.

Adverteren op het netwerk van BigSpark

Weet met gerichte campagnes effectief je doelgroep te bereiken. We denken graag met je mee om het maximale rendement uit je marketingbudget te halen.

Bekijk de advertentie mogelijkheden →