BigSpark breidt uit: nieuwe hoofdredacteur en growth hacker

Aankondigingen
Door Paul Gersen op

Er zijn twee nieuwe gezichten op de werkvloer: die van Ramon Eijkemans en Paul Gersen, respectievelijk de kersverse senior inbound-marketeer en hoofdredacteur van BigSpark. 

Meer senioriteit binnen BigSpark aangetrokken

De groei zit er goed in bij BigSpark. Nadat eerder dit jaar al een nieuwe office manager, marketeer en techjournalist werden aangenomen, is het team afgelopen maand versterkt met een nieuwe hoofdredacteur en inbound-marketeer, oftewel growth hacker. De aanstelling van de twee past bij de ambitie van het bedrijf om de kwaliteit, waarde en het onderscheidend vermogen voortdurend te verhogen. De gebruikers en adverteerders gaan dit terugzien in een beter product.

Met de poten in de modder

Voor Ramon Eijkemans, die eerder werkzaam was voor kritische en toonaangevende merken als Sanoma, is BigSpark geen onbekend terrein.

“Ik dronk er al regelmatig koffie, waardoor ik aanvoelde dat er met veel passie en energie invulling werd gegeven aan een bijzondere missie: miljoenen mensen ‘empoweren’ op het gebied van tech.

Daar wilde ik aan meewerken! Toen ik besloot dat ik minder advieswerk wilde doen en zelf weer meer met mijn poten de modder wilde opzoeken, vond ik uit dat BigSpark een senior inbound-marketeer zocht. Ik hoefde niet lang na te denken.” Met de inbreng van zijn kwaliteiten op het gebied van SEO, growth hacking en conversie-optimalisatie zal Ramon een belangrijke bijdrage leveren in het verder verstevigen van het marktaandeel van de merken van BigSpark.

Ramon Eijkemans is de nieuwe senior inbound-marketeer van BigSpark

De bezoeker bij de hand nemen

Paul Gersen werkte tot voor kort als hoofdredacteur van Lust For Life, met 26.000 lezers een van de grootste muziekmagazines in de markt. Naast zijn werkzaamheden daar, is hij ook één van de oprichters van het online techplatform Draadbreuk.nl. De technologiebranche kent daarom weinig geheimen voor hem. Paul is bedreven in het uitwerken van contentstrategieën voor een groot publiek, weet hoe hij onze bezoeker bij de hand moet nemen in zijn reis door het tech-landschap, en hoe je verschillende typen content kunt gebruiken om de gebruiker te voorzien in zijn behoefte.

 

De nieuwe hoofdredacteur bij BigSpark: Paul Gersen

Daar waar technologie je raakt

BigSpark wil daar zijn waar technologie voor consumenten betekenisvol en belangrijk is. We zoeken nog meer mensen die aan deze missie willen bijdragen, namelijk een senior lead developer en ervaren techredacteurs. Check onze nieuwe vacatures op onze website en ontmoet alvast ons team. Vergeet ook niet ons Instagram-kanaal te bekijken!