Dit is wat we doen

Wij zijn online uitgever, via onze websites en apps helpen we maandelijks miljoenen gebruikers om de weg te vinden in de alledaagse wereld van tech. Daarmee willen we actief bijdragen aan een groter digitaal welzijn en geluk.

Android Planet

Ontdek de kracht van Android

Meer zien

iPhoned

Alleen het beste van Apple

Meer zien

Smartphone.nl

Alles voor je smartphone

Meer zien

Androidworld

De Android-expert

Meer zien

Directe campagnes

Wij brengen adverteerders in contact met hun doelgroep.

Meer zien

Prijsvergelijking

Met onze prijsvergelijkers helpen we bezoekers betere aankoopkeuzes te maken.

Meer zien

Werken bij BigSpark

Ons hart gaat sneller kloppen van technologie, gadgets en innovaties. Wij willen blijven leren en groeien, niet alleen om de beste te zijn in ons vak, maar ook omdat we dat verplicht zijn aan onze miljoenen gebruikers en kritische klanten. Eigen inbreng en initiatief staan centraal en jij doet er voor ons toe. Groei jij met ons mee? Check dan snel onze openstaande vacatures!

Bekijk alle vacatures

Blog

“Wij willen bijdragen aan een groter digitaal welzijn en geluk van miljoenen Nederlandse technologie gebruikers”

Onze missie

Smartphones en bijbehorende ecosystemen hebben een ongekende impact op het dagelijks leven van miljoenen gebruikers. Wij zijn er om hen in staat te stellen de weg te vinden in de alledaagse wereld van tech en daarmee bij te dragen aan een groter digitaal welzijn en geluk. 

Voor wie? We richten ons op wat van betekenis is voor de meeste tech-gebruikers, waarbij onze focus ligt op onderwerpen die werkelijk bijdragen aan het vervullen van alledaagse behoeften en uitdagingen.

Hoe? Door de hoogste kwaliteit content en expertise aan te bieden op een snel en gebruiksvriendelijk platform van toonaangevende merken. We zijn gericht op het creëren van lange termijn waarde door Nederlandse gebruikers de juiste content en diensten aan te bieden.

Onze ambitie: Wij willen de eerste keuze zijn voor gebruikers en partners die zoeken naar ondersteuning bij dagelijkse technologie uitdagingen.

Meer over BigSpark

Onze Partners